Vuokraa S/Y Elena omaan käyttöösi

Viikko, viikonloppu,  päivä, se mikä sopii sinulle. Vallitse unelmien purjehdus nyt!

S/Y Elena

-Dufour 40 Performance, 2004
-Pituus: 12.32m
-Leveys: 3.9m

Tilavat asuintilat

Mukavasti asuttava kolmen kajuutan ja kahden vessan Dufour 40 Performance, on mukava vaihtoehto isommallekin ryhmälle.

Turvallisuus kunnossa

Vuonna 2018 uusitut pelastusliivit ja pelastuslautta. Varusteltu avomerikäyttöön.

Vakaasti purjehtiva Dufour 40 Performance. Purjehdittavissa mukavasti niin kovassa kuin leudoissa tuulissa. Sisätilat ovat erittäin tilavat ja seisomakorkeus on hyvä. Veneessä on kaksi vessaa sekä kolme erillistä kajuuttaa, joten tilaa on mukavasti esimerkiksi kolmelle pariskunnalle tai lapsiperheelle. 

 

Veneestä löytyy laaja kattaus lisävarusteita sekä laajasti turvallisuutta lisääviä varusteita mikä luo turvallisuutta vuokraajalle. Aluksessa 40″ 2019 asennettu älytelevisio, sekä vuokrattavana SUP-lauta tai kumivene. Vuokraamme S/Y Elenaa kansainvälisen huviveneen kuljettajakirjan tai vastaavat osoitetut taidot omaaville henkilöille.

Erittäin ammattimainen ja joustava palvelu, kuin myös veneeseen perehdyttäminen. Dufour monipuolisella ja kattavalla varustuksella. Hyvin merikelpoinen. Suosittelemme!
Topi
Skipper.fi 2022

Hinta?

Vuokraus alkaen 1900€ viikko. Tee varauksesi varauskalenteriin, niin otamme sinuun yhtettä. Hinnat sis. ALV. Muista myös lisäpalvelut, liinavaatteet, SUP lauta sekä kumivene. 

Meille tärkeänä kulmakivenä on turvallisuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan perehdtykyksen vuokraamaansa veneeseen, jotta veneen käyttö on turvallista ja miellyttävää. Laaja perehdytys kuuluu jokaiseen vuokraukseen veneen kipparille osaavan henkilökuntamme toimesta. 

 

Suunnitellun kokonaisuuden lisäksi tulevalla veneen kipparilla on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä mikäli kysymyksiä on päässyt heräämään. 

Erittäin ammattimainen ja joustava palvelu, kuin myös veneeseen perehdyttäminen. Dufour monipuolisella ja kattavalla varustuksella. Hyvin merikelpoinen. Suosittelemme!
Topi
Skipper.fi 2022

About us

Multimentor Marine Oy:n päätoimiala on veneiden vuokraus ja koulutuspalvelut.

Ota yhteyttä

roope.lassila(at)multimentor.fi

Yritys