Yrityspurjehdus ja Rib- VeneilyYrityspurjehdus ja Rib- Veneily

Upea 40- jalkainen purjeveneemme tarjoaa nautinnollisen merellisen elämyksen vain tuulen äänen ja meren kohinan siivittämänä. Yrityspurjehduksellamme liikut saaristossa ja meriluonnossa ainoastaan tuulen voimalla. Saat halutessasi hieman perehdytystä purjehduksen saloihin tai puhtaasti nauttia meriluonnosta ja purjehduselämyksestä.

Purjeveneemme tarjoaa tilavat ja mukavat sisätilat sekä useimmille riittävän seisomakorkeuden. Veneessä on kaksi vessaa sekä kolme erillistä kajuuttaa. Tilaa löytyy siis pidemmällekin virkistyspäivälle- Veneessä on hyvät tilat ruokailuun tai vaikkapa merelliseen kokouksen pitämiseen. Veneestä löytyy myös 40” TV.

Sightseeing RIB-veneellä

RIB-veneemme kuljettaa sinut hetkessä saariston saloihin, paikkoihin joihin et purjeveneellä pääsisi etkä ehtisi. RIB- veneessä istut lähellä merenpintaa ja sinulla on 360 asteen näkyvyys ympäröivään saaristoon. RIB-vene tarjoaa intensiivisen merellisen elämyksen. Välillä livut hiljaa läpi kapeiden saaristoväylien, nauttien opastuksesta ja saariston tarinoista, toisinaan vauhdikkaammin kohteiden välillä. Sillä ehdit lyhyessäkin ajassa nähdä ja kokea paljon ja nauttia maisemista ja tarinoista.

Kysy myös yli 20 henkilön tilaisuuksista. 

Panostamme veneidemme turvallisuuteen sekä henkilöstön osaamiseen. Veneemme on katsastettu Trafia edustavien katsastajien toimesta. 

Opastamme asiakkaitamme aina ennen Rib-veneilyyn sekä purjehdukseen lähdettäessä. Jaamme matkustajillemme käyttöön pelastusliivit, säänmuokaiset suojavaatteet sekä muut varusteet (kuten ajolasit) sekä ohjeistamme niiden käytössä. 

Varausmaksuna veloitamme 35% kokonaishinnasta. 

Peruutusehdot: 

  • 30-15 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 20% kokonaishinnasta 
  • 15-8 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 35 % kokonaishinnasta
  • 7- 0 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 70 % kokonaishinnasta

Voimassa sitoumuksetta ja voivat muuttua. Palveluhinnastossa esitetyt hinnat ovat  verottomia. Niihin lisätään 10 % arvonlisävero. Opaspalvelut hinnoitellaan aina erikseen tarjouspyynnön perusteella.

Veneemme:

Dufour 40 purjevene tarjoaa mielyttävän purjehduksen sekä upeat tilat myös kokouksien pitämiseen. 

Vene on varusteltu turvallisuus sekä viihtyvyys edellä unohtamatta purjehdusominaisuuksia.

  • Pituus 12,2 metriä
  • Tilaa yhteensä max 10 asiakkaalle.  

Ring Powercraft Grey Hawk (RIB-vene) on vene jossa on jäykkäpohjainen, tukeva runko yhdistettynä ilmatäytteisiin ponttooneihin. Tällainen rakenne on tukeva ja merikelpoinen. Mm useat meripelastusorganisaatiot ympäri maailman käyttävät RIB-veneitä niiden turvallisuuden vuoksi.

RIB:imme ponttoonit on valmistettu hypalonista. Ne on jaettu seitsemään erilliseen osastoon.

  • Alus on CE-merkitty B-kategoriaan eli hyväksytty toimimaan Itämerellä kaikissa olosuhteissa – RIB-safarimme toteutetaan turvallisella kalustolla.
  • 9,5 metriä pitkä ja 3,2 metriä leveä
  • Tilaa yhteensä max 11 asiakkaalle. 

Kenelle:

Yhdistelmä reissu missä yhdistetty Rib- Veneily sekä purjehdus sopivat yrityksille tiimipäivien viettoon, kokousksiin, asiakastilaisuuksiin sekä ryhmäytymiseen. 

Yksityisille ryhmille tapahtuma sopii hyvin esimerkiksi syntymäpäiville, kesäpäiville sekä polttareille. 

 

 

About us

Multimentor Marine Oy:n päätoimiala on veneiden vuokraus ja koulutuspalvelut.

Ota yhteyttä

roope.lassila(at)multimentor.fi                             Kalenteri

Yritys